Spydeberginger deltok på Landstreff

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Første helgen i september var det Landstreff i TjukkasGjengen på Quality-hotell i Sarpsborg. Totalt var det cirka 100 personer fra hele landet som deltok.

Tre av de som deltok var Norah Mæhlum, Arne Instebø og Vibeke Hoff fra Spydeberg. I år er det 10 års jubileum for TjukkasGjengen og det fjerde Landstreffet i rekken. Noen av foredragsholderne var tidligere langrennsløper Oddbjørn Hjelmeset, friluftsutøver Yngvar Andersen og Mona og Dagfinn Enerly.

– I Spydeberg går vi turer to ganger i uka hele året  – hver mandag og hver torsdag fra Tebo/Bælgodt/ Coop Extra klokken 18.30. Deltakelsen varierer, men i det siste har det vært bra med seks/ sju/åtte i snitt  – det meste vi har vært på en tur er 18 personer, sier Instebø til indre24.no.

TjukkasGjengen er en gågruppe for alle som er sosial og gratis. Tilbudet finnes mange steder i Norge og noen i utlandet.

ANNONSE

Gåtur ved Tunevannet i Sarpsborg. Foto: Privat

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.