Skjelfossløpet for femte gang

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

Med rekordstor påmelding fra eksterne var det over 200 løpere med da Skjelfossløpet gikk av stabelen denne uka. Arrangør er Skjelfoss Psykiatriske Senter i Hobøl.

– Dette er en møteplass og et arrangement for pasienter og brukere fra Skjelfoss, og vi inviterer også fra kommunene i distriktet. Aktivitetsleder Svanhild Garsjø planlegger og organiserer med god hjelp fra ansatte og frivillige, forteller virksomhetsleder Stig Olsen til indre24.no.

Årets artist var Trygve Skaug.

– Så godt å være tilbake på Skjelfoss. Jeg har spilt der flere ganger og fikk endelig oppleve løpet. Så utrolig mange med i år! I finværet. Var kjente fjes innimellom de nye så det ble en veldig fin dag. Gleder meg til å få komme tilbake, sier Skaug til indre24.no.

Skaug tror det er viktig at det finnes et løp som dette.

– Med flere distanser og et godt arrangement for de som ønsker å holder seg løpe, men som kanskje kjenner det blir for heavy når det blir over 5 km lengde, her er det åpent for alle og løpet skaper mestring på alle nivå. Det var pakket med mange typer helter på plenen og det var veldig inspirerende å møte alle sammen.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Trygve Skaug var årets artist. Foto: Privat

Skjelfossløpet er en møteplass for gode opplevelser og sosial kontakt. Arrangøren stiller med en feststemt arena, merkede løyper, mat og drikke, deltakermerker, premier og god underholdning.

– Det er svært gode tilbakemeldinger på dette tilbudet som har mer fokus på mestring, god stemning og opplevelser enn på selve resultatene, fortsetter Olsen, som er stolt av den innsatsen som ligger bak.

Olsen lover nytt arrangement i september neste år.

– Innsatsen til både våre egne og alle gjestene var formidabel. Ansatte og frivillige strakk seg som alltid langt for å gjøre dette mulig, skriver virksomheten på sin Facebook-side.

FAKTA:

Skjelfoss psykiatriske senter ligger i Indre Østfold kommune i Viken. Virksomheten eies og drives av Lukas Stiftelsen. Skjelfoss psykiatriske senter er en del av spesialisthelsetjenesten og har avtale med Helse Sør-Øst RHF. 

Vi leverer tilbud innen psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling – TSB. Vi tilbyr også bo- og omsorgstjenestetilbud i avtale med brukers hjemkommune.

En døgninstitusjon med 48 plasser innenfor spesialist- og kommunehelsetjeneste.

(Kilde: Skjelfoss psykiatriske senter)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.