Ønsker velkommen til en unik Prøysenkonsert

Indre24
2 minutter lesetid

Lørdag klokken 13.00 er det konsert med Hilde Hummelvoll og Yngve Fritjof Kristiansen i Festiviteten i Mysen. Konserten har fått navnet Prøysen for voksne.

– Alf Prøysen var en sylskarp betrakter. Han kunne fremstå som stillferdig og godmodig, men som forfatter malte han med kraftig pensel. Og han brukte hele fargepaletten. Vi åpner vår lille bar i Foajeen, der du kan få kjøpt vin, øl og bobler.. Den holder åpent fra kl. 12.00-15.00 og du kan ta med glasset inn i salen, skriver arrangøren på sin nettside.

På lørdag er det bygdas dag i Mysen og Festiviteten dundrer til med fem premierer denne dagen.

ANNONSE

(Saken fortsetter under)

Yngve Fridtjof Kristiansen og Hilde Hummelvoll. (Pressefoto)

– «Høstkolleksjonen» er plantet i krukkene våre utenfor bygget, de kan tas i øyensyn

– Vi kjører «Prøysen for Voksne» med Hilde Hummelvoll og Yngve Fridtjof Kristiansen, turnèpremiere hos oss lørdag 10.september kl.13.00

– Vi innvier vår lille, intime bar «Billettluka», der man kan få kjøpt seg noe godt i glasset før og etter konserten, (eller underveis, om man bare vil komme innom for et glass.)

– Det er vernissage i galleriet hos Indre Østfold Kunstforening, Ole Jakob Ihlebæk åpner sin utstilling «Intervaller» kl. 14.00

– Vi starter billettsalget for høstens store satsning «Shrek» med flere aktiviteter fra kl.11 og ut dagen

– Mysen og Omegn Røde Kors fylte 80 år i 2021 og da ble det gjort en formidabel jobb med digitalisering av filmmateriell fra vår 80 år lange historie som også innbefatter Momarkedet. Ut av dette er det sammensatt og laget en jubileumsfilm med støtte fra Hans og Erling Grinis Stiftelse og Eidsberg Sparebank. Vi har derfor gleden av å invitere til en offisiell visning av denne filmen lørdag 10. september 2022 klokken 18:00 på Festiviteten kino og kulturhus. Gratis inngang!

(Kilde: Festiviteten kino og kulturhus)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.