Noen av verdens beste syklister kommer til Trysil

Pressemelding
4 minutter lesetid

2. til 4. september tar downhill- og freeridekongen Brage Vestavik med seg noen av verdens råeste syklister for å kjøre show og konkurranser under B-RAGE Sessions i Trysil Bike Arena.

Det er andre året på rad Trysil arrangerer sykkelkonkurransen B-RAGE Sessions. I fjor var det kun 200 som fikk med seg dette i forrykende sykkelshowet på grunn av koronabegrensninger. I år blir det nærmere 500 tilskuere. Arrangementet er nesten utsolgt.

– Vi er veldig glade for at vi i år kan invitere med oss enda flere på denne sykkelfesten i Trysil, sier Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena og arrangementsansvarlig for B-RAGE Sessions.

– I tillegg til flere tilskuere vil vi år ha med noen av verdens beste freeridesyklister i konkurransen. Fra stallen til GT Bicycles kommer Franske Eliott Lapotre, David Lieb fra USA og Joey Gough fra Storbritannia, og de kommer garantert blir å levere i Trysil.

(Saken fortsetter under)

Arkivfoto: Gisle Johnsen

Damene drar på!

– I år har vi også med hele syv damer som skal konkurrere under B-RAGE Sessions. Det er helt rått at damene kommer og viser at også de kan dra på, sier Norderhaug.

De seks damene som skal konkurrere under B-RAGE Sessions er 41 år gamle Joey Gough som er en legende i sykkelmiljøet. I tillegg deltar Henriette Bryhn, Ingrid Lonar, Hilde Stredet, Marte Eide, Maria Dahlberg og Marie Bøe fra Norge.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Sondre Goska fra Mysen deltar også på B-RAGE Sessions denne helgen. Foto: Privat

Lover et spektakulært show

Brage Vestavik fra Mysen gleder seg ekstra mye til denne helgen. Han har selv designet og vært med å bygge den dobbelsvarte sykkelstien B-RAGE, hvor hovedkonkurransen skjer på lørdag. Han har også selv plukket ut deltakerne til konkurransen, og sier følgende om noen av dem.

– Adrian Tell lager alltid show og Anir Braaten går høyest. Og så gleder jeg meg veldig til å se hva GT-syklistene stiller opp med, og ikke minst se damene ned løypa! Jeg gleder meg skikkelig til å sykle med alle sammen, sier Brage Vestavik.

Det er også delt ut wildcards for B-RAGE Sessions. Deltakerne har kvalifisert seg med å dele filmer av seg selv, som Brage selv og Blur Media har gått gjennom. To av wildcardsene som er bekreftet går til Isak Prange og Oscar Bengtsson.

Har gjort forbedringer i løypa

Vestavik har i år gjort en forlenging av sykkelløypa B-RAGE, sammen med kompisen og den habile stibyggeren Henrik Ulleland. Der blir det det sykkelshow på slutten av konkurransen.

– Folk bør komme til B-Rage løypa på lørdag. Det nye hoppet i bunn blir også spektakulært, forteller Vestavik.

B-RAGE Sessions starter med pumptrack- og dualslalomkonkurranse på fredag kl. 18.00. På lørdag starter konkurransen i B-RAGE kl. 15.00 og så blir alle deltakerne under B-RAGE Sessions å treffe på Løkjafestivalen lørdags kveld, hvor tre lokale rockeband skal avslutte kvelden.

Årets ryttere under B-RAGE Sessions:

Brage Vestavik, Adrian Tell, Eliott Lapotre, Joey Gough, David Lieb, Robin Dolve, Sondre Goska, Sindre Hardbakk, Anir Bråten, Michael Cook, Magnus Slinger Sørli, Atle Laakso, Oscar Hubert, Sivert Hammerstad, Fabian Helle, Grunde Kvålseth, Henriette Bryhn, Ingrid Lonar, Hilde Stredet, Henrik Ulleland, Isak Prange, Oscar Bengtsson, Marte Eide, Maria Dahlberg, Maria Bøe, Niclas Ruud og Frank Seidel.

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.