Arrangerte skolemesse

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Mandag ble det arrangert skolemesse på Marker skole. I en årrekke har Marker kommune samarbeidet med Ungt Entreprenørskap Viken og MOT Norge.

– Det er få skoler som kan vise til større fokus på inkludering, elevinvolvering og mestring. Bærekraftsdirektør i Gjensidige Norge, Bente Sverdrup oppfordret oss i en podcast rett før ferien om å treffe hjertet til gullet vårt! Vi i UE og MOT tok utfordringen, og på Marker skole la de alt til rette for at vi skulle kunne gjøre nettopp det, skriver Ungt Entreprenørskap Viken på sin Facebook-side.

ANNONSE

Videre skriver de at gullet deres er alle de flotte ungdommene.

– I dag har vi vært vitne til ungdom som i løpet av en kort periode har startet egne elevbedrifter og som med stolthet viste frem resultatet av arbeidet sitt. Elevene har jobbet med kreativitet, ideutvikling, samarbeid, utfordrende valgsituasjoner og hatt ekstra fokus på et godt arbeidsmiljø og sosialt entreprenørskap. De har vært i gjennom økonomi- og logokurs og tatt viktige steg utenfor egen komfortsone.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.