Solveig Kloppen. Alle foto: Glenn Thomas Nilsen

Frivillighetskonferanse i kulturhuset

Mange var til stede under frivillighetskonferansen i Askim kulturhus lørdag ettermiddag. Se bilder nederst i saken!

Det hele startet med «Er det plass i samfunnet til de med dunkende anlegg og sotete ruter? Her var det ordfører i Midt-Telemark, Siri Blichfeldt Dyrland som pratet sammen med Morten Febakke og Dag Erik Forberg fra TV-serien Rådebank.

Rett etter matpausen tok Kenneth Hansen og Børre Olsen fra Spydeberg Rock oss gjennom 10 år med engasjement og entusiasme blant innbyggere og tilreisende. Hvordan få en hel bygd til å stille opp?

Konferansen ble avsluttet med panelsamtale ledet av Solveig Kloppen. I panelet satt Siri Blichfeldt Dyrland (ordfører i Midt-Telemark kommune), Kenneth Hansen (Spydeberg Rock), David Koht-Norbye (Indre Østfold Kulturråd), Per Arne Byhrø (Indre Østfold Idrettsråd), Chris Adrian Kehus (råner), Daniel Eriksen (råner) og Camilla Aas (leder av Samfunnsutvalget).

– Tusen takk for en fin intro, sa Kloppen etter at Hans Petter Ringstad introduserte henne.

– Utrolig fint å være her. Jeg føler meg så heldig, fortsatte hun.

I åpningstalen takket hun også Azra (Nukicic) for fin musikk, Børre (Olsen) og Kenneth (Hansen) som fortalte om Spydeberg Rock og ikke minst Siri Blichfeldt Dyrland, Morten Febakke og Dag Erik Forberg.

– Jeg får lyst til å bli råner og gå på festival, smilte Kloppen.

Etter at Børre Olsen fortalte om det morsomme med Spydeberg Rock og at han badet i Kvikk Lunsj måtte Kloppen kommentere det.

– Jeg får lyst til å skrive bok «Børre har det moro» eller «Børre bader i Kvikk Lunsj».

ANNONSE

ANNONSE

Hagefest for barnefamilier

Folksomt på hagefesten