Populære TikTok-ere til Slitudagene

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

Lørdag er det igjen klart for Slitudagene på og ved Morenen Kjøpesenter. Også i år kommer artisten Kevin Haugan. Nytt i år er fotballtrikseren Christian Karlsen.

Rakstingen har 23 000 følgere på TikTok og er dermed en av Norges mest populære innen fotballtriksing.

– Jeg er utdannet trener og pedagog som bruker det jeg kan innen fotball til å lære barn og unge hvordan de kan bli bedre i fotball og ha det gøy med fotball. Jeg kommer til å trikse litt, lære bort triks og finter og spille 1 v 1 mot de som ønsker det! Rett og slett skape god stemning med fotballskills, forteller han i en pressemelding.

(Saken forsetter under)

ANNONSE

Morenen. Foto: Perfect momets ENK/ Inger Eline Tønsberg

Haugan, som er sanger, danser og skuespiller, har blitt en Slitu-venn og besøker Morenen for tredje gang.

– Jeg er så utrolig glad for å kunne opptre igjen, men spesielt glad når jeg fikk være på et så fint sted som Morenen! Utrolig bra velkomst og ikke minst utrolig bra stemning, sa Kevin etter fjorårets sommerkonsert, som trakk så mange publikummere som koronatiltakene tillot.

Han hadde også en juleforestilling i desember. Den siste tiden har han vært opptatt med innspillingen av oppfølgeren til julekalenderen «Snøfall» som skal sendes på NRK neste år.

Den unge mannen fra Oslo har 150 000 følgere på TikTok.

– Til tross for sin unge alder har han allerede rukket en rekke store oppsetninger, flere hovedroller på både scene, film, tv og andre arenaer. Han er kanskje mest kjent for tittelrollen i musikalen BILLY ELLIOT på Folketeatret, en av hovedrollene, Pil, i NRKs mest sette julekalender SNØFALLl, og ikke minst i dokumentarserien GENERASJON Z på TV2, står det å lese i en pressemelding.

Gratis shuttlebuss

– Vi er litt nostalgiske og gjenskaper for en dag handlebussen fra «gamle dager». Lørdag blir det gratis minibuss mellom Mysen, Askim og Morenen kl. 10-15.

I tillegg til Haugan og Karlsen blir det også tivoli, gode tilbud, barnas dag med ulike aktiviteter som blant annet hoppeslott og ansiktsmaling, bamsen Valdis, gratis pølser og konkurranser.

NB! Vi gjør oppmerksom på at senterleder Adrian Sellstrøm også har en rolle i Indre24, men har ingenting med beslutninger om dekningen av Morenen eller Slitudagene å gjøre.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.