Gled dere til ny sangkveld med gode artister

Pressemelding
2 minutter lesetid

Filadelfiakirken i Mysen starter opp igjen etter ferien med sangkveldene. Første sangkveld kommer tirsdag 6. september.

Av: Olav Nygård

Da får vi besøk av et nytt bekjentskap fra Zoe-kirken i Sellebakk. Det er Team Lise&Reino Andersen og Tore Mortensen som synger og spiller under vignetten ”fra hjerte til hjerte”. Reino har gjennom mange tiår vært engasjert i flere gospel og sanggrupper. Sang og musikk har vært og er en stor del av deres liv. I sin tjeneste har de oppdrag i alle forskjellige forsamlinger fra kirke til bedehus. Synger fra gospel, bedehussang, gamle og nyere evangeliske sangskatter i flere stilarter. Samt selvkomponert musikk.  Med gitar og egenprodusert ”playback” får sangene ett nytt preg. Dette sammen med Tore Mortensen som krydrer med sine trekkspilltoner.

Foruten Team Lise&Reina vil vi få høre vakker sang og musikk med noen av Filadelfiamenighetens dyktige sangere og musikere som mange har godt kjennskap til igjennom deres opptredener på ulike steder.

Winnie Gulbrandsen og Leif Wiik med sine vakre sangstemmer er jo også godt kjent for sine mange sangoppdrag rundt omkring i mange menigheter på Østlandet. De tar oss med i kjente bedehussanger og åndelige viser som mange kjenner seg igjen. Winnie og Leif har sammen sunget og spilt inn to CD-plater.

Kai Funderud er også godt kjent av mange for sin vakre sang og gitarspill som han fremfører på en fin måte. Vi vil få høre akustiske versjoner av nye og gamle tradisjonelle gospelsanger som er kjent for de fleste.

ANNONSE

Kvelden vil bære preg av solosang og allsang.

Er du glad i god sang og musikk vil vi anbefale at du setter av denne kvelden.

Kjenner du flere som har hjerte for god sang og musikk, – ta de med deg til en hyggelig sangkveld i Filadelfiakirken i Mysen.

Det blir salg av skoleboller og kaffe som vanlig på sangkveldene i pausen.

(Innsendt sak)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.