Karrierebeste for Oliver Solberg i Rally Belgia

Pressemelding
2 minutter lesetid

Da Oliver Solberg (20) trengte en opptur som mest, slo rallyføreren til med fjerdeplass og karrierebeste i VM-runden Rally Belgia i helgen.

– Helt fantastisk er det å komme tilbake på denne måten og få til karrierebeste. I tillegg bidro vi til gode VM-poeng for teamet. Jeg er utrolig lettet og glad, sa Oliver Solberg.

For to uker siden krasjet den svensknorske Hyundai-føreren ut av Rally Finland allerede på annen fartsprøve. 20-åringen var langt nede etter uhellet.

– Dette var en tøff helg på vanskelige veier. Mitt forrige asfaltløp i Kroatia var ikke spesielt bra, og etter uhellet i Finland har det vært et par tøffe uker. Derfor føles det ekstra godt å få til et resultat igjen.

ANNONSE

-Målet for helgen var å kjøre trygt og risikofritt gjennom en og en fartsprøve – og til slutt komme sikkert i mål. Vi tenkte kun på oss selv og vårt eget løp. Det gir selvtillit å kontrollere et løp på den måten.

Solberg endte 3.28,5 minutter bak teamkamerat Ott Tänak, som vant sesongens tredje VM-løp. 1.46,9 minutt skilte opp til seierspallen.

Før helgen var femteplassen i Rally Monza sist november hans beste resultat i øverste VM-klasse.
Neste VM-runde er Acropolis Rally Hellas, som starter 8. september. Fire runder gjenstår av sesongen.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.