Tindra og Alf Heine skal ha hovedrollene i årets julespill

Forberedelsene til årets julespill i Askim er for lengst i gang. Nå er hovedrolleinnehaverne klare.

– I etterkant av vårens audition, har Tindra Roselin Svardal (16) og Alf Heine Osflaten Gabrielsen (19) fått tildelt de to mest sentrale rollene, som Maria og Josef, opplyser Bent-Roni Oterholt, sekretær for styret i Askim Kulturforum, i en pressemelding.

(Saken fortsetter under)

Tindra Roselin Svardal og Alf Heine Osflaten Gabrielsen. Foto: PrivatTindra, som er fra Askim, har blant annet sunget med KORK i vårsemesteret. Eidsbergingen Alf Heine sikter seg inn på musikkutdanning. Begge to har sagt ja til å være med i dette vandreteateret, som starter ved Askim kirke og går til Askim Folkepark.

ANNONSE

En gøy prosess

– Jeg tror det blir en morsom opplevelse å spille dette. Det er fine folk å jobbe sammen med. Også er jeg utrolig glad i solosangen som rollen min har, sier Osflaten Gabrielsen til indre24.no.

– Det blir spennende å se hvilke utfordringer jeg møter. Jeg vet det kommer til å bli gøy og en lærerik prosess, sier Roselin Svardal til indre24.no.

Julespillet settes nå opp for tredje gang. I 2019 var det cirka 200 medvirkende og rundt 800 publikummere. Manuset er skrevet av Rosa da Silva. Arrangør er Askim Kulturforum.

Ole Christian Øen har regien, André Bongard er musikalsk leder, mens Anne Kjersti Torp Halvorsen og Bent-Roni Oterholt er produsenter for årets utgave.

– Det er enda lenge til advent, mens alle som har fått tildelt roller, og alle koristene som skal være med, starter snart opp med sine øvelser, fortsetter Oterholt.

André Bongard er musikalsk leder. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen
Ole Christian Øen har regien. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

ANNONSE

ANNONSE

– Derfor ønsker vi utspillet hennes velkommen

Butikker med dugnad i Mysen sentrum