Raymond Jonasson. Alle foto: Nina Johansen Bullock

Askim har sin egen Reodor Felgen

Ved å gå en kveldstur i Askim sentrum, er det plutselig noen biler og ei pølsebu som fanger oppmerksomheten min.

Se bilder nederst i saken!

Raymond Jonasson er en ivrig mekaniker, samler, snekker- og altmuligmann. I sin store garasje har han samlet og mekket i årevis. Vi fikk komme inn og se på samlingen. En ekte Cadillac 55 modell med originaldeler er demontert. Skruer er sandblåst og benyttes igjen. Her finner du kakebokser, Jukebox, Donald Duck Bil (til salgs), kronespill, ja, alt mellom himmel og jord. Bildene taler for seg selv. Kiosken holder han åpen 17. mai og her serverer han gratis pølser til barna som går forbi.

Går du forbi, sving innom Raymond. Han dyrker sin hobby og lidenskap non stop.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Inviterer til gratiskonsert over hele Mysen

Signalfeil stanset togtrafikken