Store planer om å pusse opp denne plassen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

En liten gjeng med frivillige har nå startet arbeidet med å pusse opp kiosken samt rydde og vedlikeholde plassen på Glennetangen Feriesenter i Skiptvet.

– Det vil si at vi skal rydde plassen, fjerne skrot og ugress. Vi åpner kiosken der nede nå om et par uker. Kiosken skal hete Glennetangen kiosk. Der vil vi i første omgang selge små enkle ting som kaffe, rullekake og vafler. I alle fall på åpningsdagen, forteller André Johannessen-Rosengren i Glennetangens Venner til indre24.no.

Han legger til at det etter hvert vil bli salg av flere varer.

– Dette er et prosjekt som vi involverte jobber gratis for med å få opp Glennetangen igjen, og få folk tilbake. Vi har fått tre måneder på oss til å bevise at den jobben vi gjør er med på å få tilbake kunder. Og hvis dette skjer, vil det bli ringvirkninger også på campingplassen. Da vil det bli satt opp toaletter der og selve campingplassen vil bli neste prosjekt, fram mot neste sommer.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Foto: Privat

For å få dekket alle utgifter har det blitt opprettet en spleis. I tillegg har de også opprettet Facebook-siden Glennetangens venner.

– Det har blitt bygget ett nytt informasjonsbygg/resepsjon på Glennetangen, som også vil bli åpnet før neste sommer. Sanitæranlegg er også på «oppdragslista». Vi håper nettopp du vil være med på denne spleisen, og hjelpe oss å komme i gang. Denne campingplassen har ligget i brakk i alt for lang tid. Nå er det på tide at det skjer noe her. Og det skal det nå.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.