KinGeorg ute med ny singel

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Artisten fra Askim slipper singelen «Hva er det med meg» fredag 5. august. KinGeorg, eller Kim Georg Lunde som han heter, startet sin solokarriere i 2019.

Så kom pandemien og satte livet på pause. Nå er pausen over. Låten som nå slippes er skrevet av KinGeorg og Jon Aron Petterson, mens Christer Krogh (Velvet recording) og nevnte Petterson har produsert denne seige, mørke poplåta.

– Og hva er det så med Askim-gutten? Ganske mye. Som låtskriver og vokalist serverer han oss historier om oppturer og nedturer, både live med en rå tilstedeværelse, og inderlig på plate. Soundet er mørk pop på norsk, der The Cure møter Kent, med en forkjærlighet for det såre, står det å lese i et presseskriv.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Spydeberg Rock 2022. Foto: Adrian Sellstrøm

Da KinGeorg var frontfigur i suksesshistorien Sørgekåpe spilte de med både Seigmen og CC Cowboys, ble lista på P1, turnerte og ga ut skiver. I 2022 og 2023 er planen å spille så mye som mulig live. Startskuddet går i Askim kulturhus lørdag 10. september.

Han gå ut ny låt både i 2020 og 2021.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.