– Det har vært en fantastisk sommer

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Etter to år med pandemi og mange avlyste konserter er naturligvis landets artister glade for å være i gang igjen. Rune Rudberg er en av dem.

– Nå har det vært full gass siden slutten av april/ begynnelsen på mai og det er det frem til slutten av oktober. Så det har vært en fantastisk sommer og kommer til å bli en fantastisk høst. 1. november tar bandet fri, også kommer jeg vel til å gjøre noen jobber alene mellom 1. november og 1. mars. Så da kryper vi inn i øvingslokalet og lager nytt show til neste sesong, smiler Rudberg til indre24.no.

Rudberg og hans band har brukt koronatiden til å blant annet skrive nye låter.

– Vi ga jo ut seks singler, så det har vært mye studio under koronaen. Og for tre-fire uker siden slapp vi nytt album. Det har vært mye låtskriving og jobbing i studio, fortsetter trøgstingen som er bosatt på Knapstad.

ANNONSE

(Saken fortsetter under)

Konsert på Knutepunktet Vertshus i Moss 26. juli. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Han tror at det sannsynligvis blir spilt inn ny plate i løpet av vinterhalvåret og som slippes på våren.

Er det fullt trøkk på konserter om dagen?

– Ja, det kjempebra. Vi var jo litt skeptiske til om det skulle være mye skeptikere og sånn, men det er nesten bedre enn det noen gang har vært.

Da Indre24 snakket med Rudberg hadde han akkurat hatt konsert alene på Knutepunktet Vertshus i Moss. Han synes det er hyggelig å kunne ha slike konserter alene, men innrømmer at det er de store jobbene på festivaler med bandet han liker best.

Foto: Glenn Thomas Nilsen
Trøgstingen lager alltid god stemning når han opptrer. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.