Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Entrer kulturhuset for sitt 10-årsjubileum

Lørdag 3. desember klokken 20.00 står Smalltown Tommy på scenen i Askim kulturhus. Det skjer 12 år etter at de startet opp.

Ifølge Båstad-bandet har det vært aktive perioder i 10 år, hvor gutta har vært på rockeren, gjort seg bekjentskaper og fått lære mange av Norges vakre plasser å kjenne.

– Nå brygges det opp til storslått fest, på et særs hyggelig vis – slik det gjerne er med Smalltown Tommy i hus. Med seg til kulturhuset har dem med celebre gjester, bidragsytere og alle er mer enn klare for å fyre på noen koselige dynamittkubber og servere jubileumspublikummet en trivelig eksplosjon av både hygge, rock’n roll og god stemning, står det å lese i Facebook-arrangementet til jubileumskonserten.

Stor feiring

Videre står det å lese at Harald Thune vil være «innprater» av innslagene. Haner også herremannen som fører de fremmøtte gjestene igjennom programmet ispedd SmallTown Tommy`s historie – på skikkelig Grand Ole Opry vis!

– Bli med på en førjulskveld du sent vil glemme, og ta del i Båstingenes store feiring og markering av 10 år på rockeren, som ble til 12!

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Tre bilister ble fratatt førerkortet i laserkontroll

Bil tok fyr under kjøring