Entrer kulturhuset for sitt 10-årsjubileum

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Lørdag 3. desember klokken 20.00 står Smalltown Tommy på scenen i Askim kulturhus. Det skjer 12 år etter at de startet opp.

Ifølge Båstad-bandet har det vært aktive perioder i 10 år, hvor gutta har vært på rockeren, gjort seg bekjentskaper og fått lære mange av Norges vakre plasser å kjenne.

– Nå brygges det opp til storslått fest, på et særs hyggelig vis – slik det gjerne er med Smalltown Tommy i hus. Med seg til kulturhuset har dem med celebre gjester, bidragsytere og alle er mer enn klare for å fyre på noen koselige dynamittkubber og servere jubileumspublikummet en trivelig eksplosjon av både hygge, rock’n roll og god stemning, står det å lese i Facebook-arrangementet til jubileumskonserten.

Stor feiring

Videre står det å lese at Harald Thune vil være «innprater» av innslagene. Haner også herremannen som fører de fremmøtte gjestene igjennom programmet ispedd SmallTown Tommy`s historie – på skikkelig Grand Ole Opry vis!

– Bli med på en førjulskveld du sent vil glemme, og ta del i Båstingenes store feiring og markering av 10 år på rockeren, som ble til 12!

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.