Disse i IØ får penger fra Statskogmillionen

Pressemelding
2 minutter lesetid

107 lag, foreninger og organisasjoner landet rundt får nå pengestøtte fra Statskog til friluftslivsprosjekt og bærekraftig bruk av norsk natur.

I Indre Østfold er det Askim stiryddingsgruppe og Trøgstad jeger- og fiskeforening som får penger. Tildelingene handler gjerne om utstyr til stirydding, klopplegging og merking av stier, men også tiltak som frisbee-golf, spikkesett, utedo og klatrevegg.

– Dugnadsånden har blitt satt under press gjennom pandemien, men søknadsmassen vår tyder på stor virketrang i lag og foreninger landet rundt. De er også imponerende flinke til å få mye ut av lite, og står på for å skape attraktive lokalsamfunn, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

«Statskogmillionen» er en nasjonal støtteordning med små og mange støttebeløp spredt ut over hele landet, med samlet utbetaling årlig på en million kroner. Ordningen ble opprettet våren 2017. Fem millioner har nå gått til om lag 800 tiltak for friluftsliv i Norge.

(Pressemelding)

Askim stiryddingsgruppe får fem tusen kroner fra «Statskogmillionen».

Tilskuddsbeløp
kr 5 000

Pengene skal gå til innkjøp av materialer, nærmere bestemt rastebenk, klopper og merkeutstyr. Stiryddingsgruppa arbeider kontinuerlig med vedlikehold av turløypenettet i Askim, noe som bidrar til å gjøre det enklere for folk å komme seg ut i naturen.

ANNONSE

Trøgstad jeger- og fiskeforening får ti tusen kroner fra Statskog til innkjøp av utstyr.

Tilskuddsbeløp
kr 10 000

Trøgstad jeger- og fiskeforening får ti tusen kroner fra Statskog til innkjøp av utstyr.
I søknaden til «Statskogmillionen» har foreningen ønsket seg utstyr til barne- og ungdomsgruppen, nærmere bestemt lavvo, redningsvester, fiskeutstyr, kniver og økser. Innkjøp av utstyr er et ledd i å blåse nytt liv i foreningens barne- og ungdomsgruppe igjen.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.