MC-fører stakk fra kontroll

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Politiet forsøkte natt til søndag å stanse en MC-fører i Indre Østfold. Vedkommende klarte å unndra seg denne kontrollen.

Kort tid etter mistet han kontrollen og da politiet fikk stanset mannen i 30-årene fant de ut at han ikke hadde gyldig førerkort for MC samt fremsto ruspåvirket. Undersøkelser tyder på at motorsykkelen er stjålet. Føreren ble kjørt til sykehus av ambulanse og er lettere skadd.

– Videre etterforskning førte til funn av skilt tilhørende en underslått bil, en stjålet båt på henger, samt en tråsykkel. Godset tatt i beslag og mannen anmeldes for flere straffbare forhold, skriver politiet på Twitter.

Hendelsen er loggført klokken 02.05.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.