Politiloggen natt til lørdag

Politiet i Øst har hatt nok å gjøre i Østfoldbyene natt til lørdag. Her kan du se hva de håndterte!

#Moss Politiet kontaktet av utested hvor en person hadde fremvist legitimasjon som tilhørte en annen. Mistenkte var ikke 18 år. Anmeldes

#Fredrikstad 00:15 Mann i 50-årene bortvist fra sentrum etter å ha forstyrret offentlig ro og orden. Ble etter kort tid igjen påtruffet i sentrum. Innbringes arrest og anmeldes for å ikke etterkomme politiets pålegg.

#Moss 00:31 Politiet bortvist en mann i 20-årene fra sentrum. Hadde kranglet med vaktene på et utested, og politiet måtte bistå med å få vedkommende vekk fra stedet.

ANNONSE

#Sarpsborg 0230. 3 menn i 20-årene bortvist etter et slagsmål i sentrum. Uklart hvem som startet det hele, men alle 3 bortvist fra sentrum frem til 0800.

#Fredrikstad 03:16 Mann i 20-årene anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. Oppholdt seg i sentrum da han ble påtruffet av patruljen.

#HaldenSentrum kl 0330; melding om en mann som forsøker å slå seg inn på et legekontor. Vedkommende kjører bil. Politiet tar kontroll på en lokal mann i 40 årene etter kort tid. Blir anmeldt for forsøk på innbrudd og ruspåvirket kjøring. Kjørt arrest for videre etterforskning.

ANNONSE

ANNONSE

En person til sykehus etter trafikkulykke

Færre båtskader i sommer enn forventet