Rowena Von Ohle. Foto: Adrian Sellstrøm

Har meldt seg inn i nytt parti

Etter at Rowena Von Ohle meldte seg ut av FrP i oktober i fjor har hun sittet med Høyre i kommunestyremøtene i Indre Østfold. Dette har føltes veldig riktig, mener politikeren.

For de som kjenner henne gjennom politikken så har de fått med seg at Von Ohle har vært uavhengig en stund. Etter mange runder med seg selv, hvor hun står politisk, tanker om fremtiden og hvor hun politisk hører hjemme så har den engasjerte damen nå meldt seg inn i Høyre.

– Det å ha gått gjennom en lang tid med selvutvikling, har jeg lært utrolig mye om meg selv. Jeg har lært hvem jeg er, og hvem jeg ikke er. Og i den prosessen kjente jeg at det å bli uavhengig var riktig. Noe som er viktig for meg, og som alltid har vært viktig, er å kunne se meg selv i speilen, og like den jeg ser. Da må jeg ta valg som jeg kan stå inne for, og som jeg kan leve med, skriver Von Ohle på sin Facebook.

ANNONSE

Nå gleder hun seg til å jobbe i en gruppe hvor hun føler tilhørighet til politisk.
– Vi er rollemodeller for våre unge, og de gjør som vi gjør! Også vil jeg også si tusen takk til dere som er kjempe positive, som har ønsket meg velkommen, og jeg gleder meg til å fremover få være en god Høyre politiker, som fortsatt brenner for mental helse, barn og unges trygge hverdag uten mobbing, rusomsorg, eldreomsorg og flere av de myke verdiene!, skriver politikeren videre.

ANNONSE

ANNONSE

Oppfordrer besøkende til å følge dette

Fornøyde med familiedagen