Oppfordrer besøkende til å følge dette

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Det er stadig økende smitte i samfunnet og mindre smitteverntiltak. Mange tar heller ikke lenger hensyn til grunnleggende smitteverntiltak.

Nå går Marker kommune ut og oppfordrer besøkende ved legekontoret i Ørje til å følge anbefalingene under. De opplever rett og slett at pasienter dukker opp med feber og luftveisinfeksjon uten at de har tatt test hjemme. Det resulterer i at de får påvist covid-19 på legekontoret.

– Dette kan føre til at ansatte på legekontoret blir smittet. Slik retningslinjene er, kan man jobbe selv om man er smittet så lenge man føler seg bra, men har man symptomer som feber, kan man ikke jobbe, og bør heller ikke være sosial aktiv, skriver kommunen på sin nettside.

De kommende ukene er det ferieavvikling og da er det bare en lege på kontoret. Dersom denne legen blir syk må legekontoret stenges.

ANNONSE

(Kilde: Marker kommune)

Følgende oppfordring gjelder:

Alle som har feber, luftveissymptomer elle magesykdom, tar en test før de oppsøker legekontoret. De kommer til å bli behandlet og tilsett, men da er man forberedt på dette.

Alle som har testet positiv og trenger legetilsyn opplyser dette ved ankomst, helst ringe på for å opplyse dette før de kommer inn.

Alle med luftveissymtomer (uansett svar på test hjemme) å bruke munnbind, mens de venter på tilsyn.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.