Fornøyde med familiedagen

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Trømborg Travlag er strålende fornøyde med søndagens familiedag i havnehagen på Momarken.

Se lenke til bildeserien nederst i saken!

ANNONSE

– Ikke for varmt, ikke for kaldt – regnet som truet med å besøke oss holdt seg også unna. At vi skulle få så mange besøkende hadde vi ikke i vår villeste fantasi drømt om. Dette frister til gjentagelse og da skal vi sørge for flere hester å ri på, flere vaffeljern i sving og alt det andre som vi var fornøyde med. Vi håper selvfølgelig også på at du også tar med familien og kommer. Tusen tusen takk til alle dere besøkende og frivillige som kom og velkommen tilbake neste gang, skriver de på sin Facebook-side.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.