– Takk for følget alle sammen. Det har vært en ære.

Indre24
4 minutter lesetid

Reisen er over for Hold mitt hjerte. I flere år har Benny Hanssen og andre gode hjelpere arrangert dette i Indre Østfold.

Onsdag la initiativtaker Benny Hanssen ut et innlegg på sin Facebook. Se teksten under!

I dag var reisen over for Hold mitt hjerte. Det startet med to tomme hender og et hjerte fyllt med et ønske om å hjelpe. Takket være en giverglede jeg aldri har opplevd maken til ble hendene fyllt med penger som ble gitt videre til barn og unge i Indre Østfold som hadde litt tøffere dager enn det barn og unge skal oppleve å ha. Hold mitt hjerte har støttet en rekke prosjekter vi mener har truffet godt i så måte og hjelpen har vært så kortreist at vi lett har kunnet følge pengene dit de skulle.

Barnefattigdom. Jeg blir eitrende forbannet over at vi i det hele tatt har et slikt ord i det norske språk. I et land som Norge burde vi hatt politikere som var gode nok, kloke nok og ikke minst store nok til å rydde opp i en slik problematikk. Det har vi fanken ikke! Vi har i hvertfall i aller høyeste grad penger nok!

Hjertebarnet mitt ble utløst av hjelp jeg selv fikk i en svært vanskelig tid. Jeg klarte ikke å ta imot uten å gi noe tilbake. Det føler jeg at jeg har klart. Da HMH i dag ble vedtatt lagt ned så delte vi ut pengene på kontoen, rundt 260.000 kroner. Jeg har ikke helt oversikt over hvor mye som er delt ut siden starten, men det er nå godt over 1 million kroner. Økonomien har andre tatt vare på. Jeg har fått lov til å være den kreative personen som satt planene ut i live. Et enkelt konsept, men også svært tidkrevende. Planen min var å slippe å betale for noe som helst og samle inn mest mulig penger til saken gjennom artistdugnader. Og for noen konserter det ble ?. Jeg er dypt takknemlig for å ha fått lov til å jobbe med dette.

Det er så utrolig mange å takke. Styret jeg fikk med meg Cathrin Anfinnsen Thon, Lill Pedersen, Margaret Aadalen, Vibecke Vannebo og Gunnhild Knoff, og som har holdt ut med mine kreative krumspring og styrt med trygg hånd på rattet, alle frivillige som har stilt opp ved behov, Janne Johansen som har stått for det fantastiske Hold mitt hjerte-motivet og logoer, sponsorer, Askim kommune, Askim kulturhus, Frank Tangen på lyd og lys som har gjort en helt uvurderlig jobb og ikke minst alle artistene som har stilt opp. Mest sannsynlig har jeg glemt noen og da beklager jeg, men jeg har ikke glemt alle giverne, givergleden og det fantastiske publikummet vi har hatt med oss hele veien ❤️ Tusen takk for at dere alle har fulgt oss på veien og hjulpet oss med å gjøre godt! Jeg er veldig stolt over det vi har fått til, og pittelitt trist for at det nå er over.

Nå er tiden inne for meg til å puste litt ut og se på hva jeg kan gjøre her jeg bor nå. Barnefattigdom eksisterer ikke bare i Indre Østfold. Jeg har konkrete planer om å få til noe her i Øygarden også. Hva det blir er litt tidlig å si ennå, men det skal komme barn og unge til gode.

Takk for følget alle sammen. Det har vært en ære ❤️

Ærbødigst hilsen
Benny

ANNONSE

(Teksten er for øvrig gjengitt med tillatelse)

Benny Hanssen. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.