ZadeKing. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

ZadeKing er ute med ny musikk

Norges ukronede afropopkonge ZadeKing er endelig ute med ny musikk, og den karismatiske Haldengutten gir oss nok en gang en grunn til å starte sommerferien tidlig med den catchy og sommerlige låten «Gjøre noe dumt».

Med hans unike, sprudlende og upretensiøse tilstedeværelse har ZadeKing spredd positiv energi med låter som «Hola Mamacita», «Ta det rolig» ft. Morgan Sulele, og «Kumbaya». Han har også hatt flere radiolistinger på mP3, P3 og P3X og har på veien generert mer enn 10 millioner streams. Hans ærlige tekster og skinnende personlighet sørger for høy energi på scenen og lav terskel for feststemning i publikum.

For kort tid siden slapp han sammen med Hagle og Blåsemafian låten «Høl i potta», som siden slipp har ligget godt inne i topp 50, og per nå #13.

– Altså, alle har hatt eller har et crush som kan få deg til å glemme sunn fornuft.. så man gjør kanskje noe for denne personen eller med for den slags skyld, som man kanskje kommer til å angre på senere. Noen som det er verdt å gjøre noe dumt med.» – ZadeKing.

ANNONSE

Låten er laget sammen med hitmaskinene Morgan Sulele og Anders Nilsen, og er akkurat den låten du trenger i sommer.  

– Jeg håper folk digger låta og viber med den i sommer. La deg rive med og dans uten hemninger.

«Gjøre noe dumt» er ute fredag 10. juni.»

(Pressemelding)

For kort tid siden slapp han sammen med Hagle og Blåsemafian låten «Høl i potta. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

ANNONSE

ANNONSE

Nå kommer de norske jordbærene

Slik gikk laserkontrollen på Sånerveien