Alle foto: Glenn Thomas Nilsen

BILDER: Bygdedagen i Skiptvet

Her kan du se bilder fra søndagens bygdedag i Skiptvet. Denne dagen ble også årets bygdebarn kåret. I tillegg delte kommunen ut både næringspris, kulturstipend og motivasjonspris.

– Årets motivasjonspris gikk til Anneli Weberg og Hedvig Garseg. De har stor interesse for hest og travsport. Når de nå til sommeren er ferdig på Kirkelund venter en spennende tid. De har begge fått skoleplass på Wången i Sverige som er Skandinavias mest prestisjetunge hestefagskole, forteller kultursjef Per-Morten Bergseth til indre24.no.

Både Kulturstipend og motivasjonsstipendet ble overrakt av leder for hovedutvalg for helse og kultur Oda Svae. Kulturstipendet var på kr.10 000,- og motivasjonsstipendene var på kr.5 000,- hver.

Ordfører Anne-Grethe Larsen delte ut prisen til årets bygdebarn som i år ble Evelina. Hun ble født 07.06.22. For første gang ble det også delt ut næringspris i Skiptvet denne søndagen. Denne gikk til Gjermund Agnalt.

Årets kulturstipend var det Eskil Ludvigsen Sundby som fikk. Han har vært svært aktiv med å spille saxofon.  Han startet med høsten 2019 å spille på kulturskolen og i skolemusikken. Han har skoleåret 21/22 vært med på masterclass på musikkhøyskolen i Oslo.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Slik gikk laserkontrollen på Sånerveien

Blir ny domprost i Borg bispedømme