Temaet for denne konserten er MGP

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Fredag 10. juni klokken 19.00 er det konsert med Båstad og Skjønhaug skolekorps i aulaen på Skjønhaug skole.

I tillegg har de også leid med seg et band for anledningen som skal spille sammen med dem. Dette bandet består av Ingvald Minge, Kristian Aadalen og Leif Lågeide. I tillegg kommer det også et gjestekorps på besøk, og det er Askim Janitsjar.

– Så publikum vil få høre kjente og kjære låter fra MGP-historien som f.eks Fairytale, DiggiLoo Diggiley, Waterloo osv. Skolekorpsmusikantene kommer til å bytte ut uniformene denne kvelden med MGP-antrekk, glitter og glam. Vi håper at publikum gjør det samme og det vil bli premier til beste MGP-antrekk, skriver Bente Midtgård i en melding til Indre24.

ANNONSE

Hun legger til at det blir kafé med kaffe, kaker, brus samt loddsalg med fine premier.

– Vi håper mange vil komme og høre på store og små som spiller MGP-melodier denne fredagskvelden.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.