Viseklubben ga hele honoraret til en god sak

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

I uke 14 arrangerte Indre Østfold kommune «Den kulturelle spaserstokken». Denne uken var Viseklubben Lars så heldige at de fikk sju oppdrag.

– Vi bestemte oss fort at honoraret for denne uken skulle gå til Ukraina, med øremerket «barn». Vi kunne velge mellom mange store organisasjoner, men her kunne vi ikke øremerke midlene. Men takket være Google så fant vi organisasjonen Aksjon Vennskap, forteller Ann-Kristin Sæther, leder av Viseklubben Lars.

Organisasjonen de ga pengene til hjelper aktivt med å støtte flere barnehjem i Liviv.

– Slik situasjonen er nå hvor det er en del mødre og barn som er flyktninger i eget land og som da bor nå på disse barnehjemmene, så føler vi at det er helt riktig at pengene går dit, fortsetter Sæther.

ANNONSE

Viseklubben Lars fyller 50 år i 2024.

– Vi er nå ca 20 aktive medlemmer. Vi holder til i Mysen men har medlemmer fra Østfold regionen Vi har tidligere vært med på konserter hvor man samler inn penger til veldedige formål som barnehjem i bl.a Bolivia. Men nå føltes det helt rett å gi til Ukraina. 

 

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.