Monica Strand i Mysenregionen AS og Geir Forberg på Fagmøbler. Foto: Adrian Sellstrøm

Populær aktivitet er tilbake

Etter to år med pandemi er den populære aktiviteten med MY-sedlene i Mysen tilbake i sin opprinnelige form. I snart 20 år har det vært en tradisjon med å lodde ut bil som premie, men ikke i år.

Det som kunne vært en «show-stopper» for hele MY-arrangementet ble snudd til noe positivt, takket være mange lokale bidragsytere.

– Vi snudde oss rundt og startet med å ringe næringslivet i Mysen og omegn, det ble en fantastisk respons og næringslivet har sørget for at vi nå har samlet premier for godt over kr 100 000 kroner, forteller Monica Strand, daglig leder i Mysenregionen AS.

Birgitta Frøshaug, som selv eier bedrift i Mysen, har i samarbeid med Strand trommet sammen en hovedpremie. Det er en Svane-lux seng fra Fagmøbler til kr 50 000,- og valgfrie varer hos Norsk Dun og Norvigroup til kr 10 000.

– Vi er så glade for all den positive responsen, sier Birgitta som også understreker at bilen historisk har betydd mye for MY-aktiviteten, men at det er helt naturlig iblant å gjøre forandringer. 

ANNONSE

Økt handel og aktivitet

Strand sier at de har full forståelse for at distriktet sine bilforretninger ønsker å sende stafettpinnen videre til øvrig næringsliv. De siste årene har over 20 biler blitt loddet ut gjennom MY-aktiviteten, som har sørget for økt handel og aktivitet i Mysen og omegn.

– Under årets MY-dager, som går av stabelen 9. – 11. juni, kan man altså vinne store premier som belønning for å handle lokalt. I tillegg til hovedpremien, er det også andre godbiter på lur. Det blir et fantastisk gavedryss med blant annet Mysen-gavekort på kr 20 000,-, signerte Hagle-effekter, overnatting på Scandic Brennemoen, og Tanumstrand, billetter til stand-up festival, flere middager med mer.

Trekningen foregår på Mysen Torg lørdag 11. juni klokken 15.00.

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Viseklubben ga hele honoraret til en god sak

Tilbake i Norge med pallplass i Andebu