Olav Breivik. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Olav Breivik fyller 70 år 1. juni

Olav Peder Breivik er konsernsjef, styreleder, investor, bedriftseier, gårdbruker og tidligere ordfører i Hobøl.

Han er svært aktiv, og er nok mest kjent for å snu bedrifter som går dårlig til gode og solide arbeidsplasser. Han vokste opp på gården Nummestad i Gamle Hobøl kommune, og jord og skog lå hjertet nært. Men interessen for nye løsninger førte til nye oppfinnelser, blant annet Kverneland slåddharv. På 90-tallet ledet han store skogsprosjekter i det østlige Russland.

Som ordfører fikk han raskt Hobøl ut av Robek-registeret og var drivkraften for å slå sammen fem kommuner til Indre Østfold kommune. Han ble også bilforhandler, en virksomhet som har blitt en milliardbutikk. Eiendomsselskapet som han bygde opp er engasjert i store prosjekter, blant annet i Vestby kommune. Han tok også over Askim Mekaniske Verksted som sysselsetter 50 personer. Som styreleder i Viken Skog gjennom en årrekke, har han sammen med administrasjonen bygget opp et solid skogkonsern som 9.200 skogeiere nyter godt av. Olav ser lyst på fremtiden og ser på hver ny dag som en gave.

ANNONSE

(©NTB)

ANNONSE

ANNONSE

Innbrudd i våningshus

Nytt aktivitetstilbud i Indre Østfold