Arrangerer Allsang i Indre for første gang

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Søndag 12. juni klokken 14.00 er det klart for et nytt arrangement i regi av Askim Kulturforum. Arrangementet er i folkeparken i Askim.

Her er det Askim Blanda Kor, Hurrahølet Mannskor, Knirk og Askim Janitsjar som leder allsangen.

– Det er duket for en begivenhetsrik søndag i Askim Folkepark. Med eget opplegg for barna, matservering og allsang, ønsker Askim Kulturforum å gjøre Askim Folkepark til et sted det er naturlig å tilbringe denne sommerdagen. Folkeparken har vært et samlingspunkt opp i gjennom årene og Allsang i Indre føyer seg definitivt inn i denne tradisjonen, skriver Morgan Juel Stavik i en pressemelding.

Stavik legger til dette:

– Allsang i Indre er et VÅR DAG-arrangement. 2022 er Frivillighetens år. VÅR DAG er en nasjonal markering av Frivillighetens år, som involverer alle i den norske frivilligheten. Kulturlivet er en stor frivillighetsaktør og et arrangement som Allsang i Indre ville ha vært umulig å gjennomføre uten frivillig innsats.

ANNONSE

Askim Janitsjar deltar på arrangementet i juni. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen
Askim Blanda Kor. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.