Trygve Skaug har skrevet en barnebok som skal få fri til unge lesere utaskjærs. Foto: Berit Roald / NTB

Skaugs barnebok får lesere utaskjærs

Trygve Skaugs barnebok solgt til England, Sverige, Danmark, Nederland og Sør-Korea.

Han er mest kjent som låtskriver, vokalist og poet, men han er også en av Norges bestselgende lyrikere. Denne våren har Trygve Skaug også føyd en barnebok til repertoaret, med bildeboken «Hvis jeg var statsminister» – laget i samarbeid med illustratør Ella K. Okstad.

Boken, som har vært i salg i to måneder i Norge, har et opplag på 8000 eksemplarer her hjemme. Og nå melder Cappelen Damm Agency om stor interesse for barneboken, som presenterer forslag til hva som kan gjøre verden bedre, utenfor landegrensene – med salg til forlag i England, Sverige, Danmark, Nederland og Sør-Korea.

ANNONSE

– Vi opplever at både temaet og den optimistiske grunntonen har appell hos forleggere over hele kloden, forteller Ingvild Haugland Blatt, leder for Cappelen Damm Agency som jobber med utenlandssalget av boken.

ANNONSE

ANNONSE

Rockebandet Red Steel med base i Spydeberg

Helhetlig ansvar vil gi bedre veilys i Viken