Jubilerer med proffe musikere på laget

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

I år er det 30 år siden Askim Blandakor ble etablert og dette markeres først med sommerkonsert i Askim kapell 1. juni klokken 19.00.

Gjennom pandemien har koret øvd på ulike steder og nå er de glade for å være tilbake med vanlige korøvelser og ikke minst konserter. Repertoaret den 1. juni er velkjente og kjære låter fra Prøysen til Halvdan Sivertsen. Det er også planlagt en stor jubileumskonsert i Askim kulturhus 18. og 19. november.

(Saken fortsetter under)

Helena Maria Falk Botolfsen. Foto: Privat

Helena Maria Falk Botolfsen er en norsk fiolinist med utdannelse fra Norges musikkhøgskole, Oberlin Conservatory of Music og Kungliga Musikhøgskolen i Stockholm, der hun tok sin mastergrad og solistdiplom i utøvende fiolin. Helena har spilt konserter over hele verden, og er en allsidig musiker og solist som har gjort alt fra å turnere med Eminem til å spille på de største scenene for klassisk musikk i Europa som bla Elbphilharmonie i Hamburg og Wiener Konzerthaus i Wien.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

André Bongard. Foto: Line Schibstad


André Bongard, født 1977 (piano), fra Tomter, er utdannet ved Norges musikkhøgskole vmed grunnstudiet i klassisk klaver. Bongard fullførte i tillegg hovedfag utøvende klassisk med fordypningsemne Piazolla, argentinsk tango og jazz i 2005. Andre studerte med professor Jens Harald bratlie og Sverre Inris Joner. Bongard arbeider innen flrer sjangre; klassisk musikk, jazz og argentisk tango.

Siden høsten 2009 har han turnert med Rikskonsertene med forestillingen «fra Buenos Aires til Rio». Forestillingen er blirr vist over 400 ganger. Han har vært leder for Seraphin  Tangoensemble siden 2001. Andre er universitetslektor ved Norges Musikkhøgskole i bruksklaver med vekt på improvisasjon og besifringspill og er i tillegg ansatt ved musikklinja ved Ski Videregående skole.

Han er blitt en etterspurt og allsidig pianist og fikk Hobøl kommune sin kulturpris i 2005. Han holder ofte konserter i større og mundre format. Høsten 2016 og 2019 var han musikslask leder og kappelmester på musikalen  «Svidd Gummi» som gikk i Askim Kulturhus. Siden våren 2019 har Askim kulturhus invitert Bongard til å holde sine egne solokonserter.

(Saken fortsetter under)

Roger Williamsen. (Pressefoto)

Roger Williamsen, født 1974, er utdannet ved musikkonservatoriet i Kristiansand og Rytmekons i København. Uteksaminert 2000. Har vært frilans-musiker i Oslo siden 2000 på instrumentet bass/kontrabass. Har spilt på 7 plateinnspillinger. Turnert med artister som Kåre Conradi og Hilde Louise Asbjørnsen. Har i perioden 2009 til 2014 vært i snitt 9 uker i året på turne med den kulturelle skolesekken. Revy/teaterproduksjoner i Oslo og Folketeateret. Asbjørnsen og joh: I tykt og tynt, På nye eventyr. Kvinner på randen. The last 5 years. Billy Elliot.De tre Musketerer. Mary Poppins.Kristina från Duvemåla. Jungelboken. Sound of Music og Chess.

Foto: Privat
Foto: Privat

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.