Vellykket bilkortesje på den store dagen

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Endelig 17. mai under normale omstendigheter. I år som tidligere ble det arrangert en kortesje gjennom Indre Østfold på nasjonaldagen.

– Vi møtte en stor og entusiastisk gjeng på Ringvoll senter i dag tidlig. Alle gledet seg til dagens kortesje. Biler av alle størrelser og alder. Og felles for dem alle var at de var «møblert» med bare blide ansikter, sier Jon Einar Aandal.

– Kortesjen kom i gang klokken 12:00. Og turen gikk først til Tomter, tilbake til Elvestad for å kjøre gamle E18 til Knapstad. Så videre til Spydeberg, Askim og til Edwin Ruuds omsorgssenter. Turen ble avsluttet i Trøgstad. Og flere av oss samlet oss på Esso-stasjonen på Skjønhaug. Jeg vil takke alle sammen av dere som ble med og feiret denne dagen sammen med flere. Håper at det også neste år der mulig å arrangere tilsvarende, avslutter Aandal.

LES OGSÅ: Klare for ny bilkortesje på 17. mai

ANNONSE

SE OGSÅ:

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.