Onsdag 20. mai kommer Trond Fjell (innfelt) til Mysen menighetshus Betania. Foto: Privat og Stig Morten Nilsen

Hvordan blir en rusbruker rusfri?

Temaet på Møteplass Mysen Menighet 18. mai er både spennende og annerledes. Denne gangen skal vi få møte en mann som har hatt et annerledes liv enn de aller fleste.

Trond Fjell har rundet 60 år, er opprinnelig fra Hærland. Han bor nå i Mysen og livnærer seg av å kjøre taxi; altså en helt vanlig jobb. Men Tronds liv har ikke vært helt vanlig. En lengre periode av livet hans var preget av narkotika og alkoholmisbruk, og dette gjorde at han flere ganger kom på kant med loven. Et slikt liv er ikke så lett å komme ut av, men for Trond ble oppholdet på Evangeliesenterets institusjon  Østerbo i Halden redningen. Der klarte han å bli rusfri, og der fikk han et kristent livssyn.

Onsdag 18. mai klokken 19.00 kommer Trond til Møteplass Mysen Menighet for å fortelle om livet sitt. Det blir en fortelling med triste kapitler, men heldigvis også med gledelige avsnitt. Hvorfor gikk det som det gikk? Først nedoverbakke, og så tilbake til et ordnet liv. Det vil Trond fortelle om.

Ta gjerne turen til Mysen menighetshus Betania, dagen etter nasjonaldagen, for å høre Trond fortelle, og kanskje stille ham noen spørsmål. Kaffe og kringle blir det også.

ANNONSE

Kirkekomiteen i Mysen sogn

ANNONSE

ANNONSE

Lokale utøvere hedret på vårmøte

Bygging av tak over skøytebanen er i gang