Auksjonerer bort gravemaskin til inntekt for Ukraina

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Denne uken arrangeres messen Vei & og Anlegg. Blant annet deltar Rosendal Maskin AS i Askim.

Med bakgrunn i de scenene man den siste tiden har sett så ønsker bedriften i Askim å ta et initiativ i forbindelse med messen som går av stabelen 11. mai og avsluttes 14. mai. Her vil Rosendal Maskin bidra til å sette fokus på Ukraina, og gi et bidrag som kan hjelpe mennesker i nød.

– Rosendal Maskin AS ønsker derfor å auksjonere bort en pent brukt Doosan DX10 med antatt markedsverdi på over 150.000 kr. Maskinen har blitt pusset opp og blitt som ny, og den er foliert med elementer av gult og blått. Salgsprisen vil gå uavkortet til Røde Kors, øremerket nødhjelp i Ukraina, sier daglig leder Tor Anders Høgaas i en pressemelding.

I samarbeid med Auksjonen.no skal de selge denne under Vei & Anlegg-messen.

ANNONSE

– Auksjonen.no vil gjennomføre auksjonen kostnadsfritt under messen og vil ha ansatte til å bistå med budgivning, og skape oppmerksomhet rundt denne auksjonen. Auksjonen avsluttes lørdag 14. mai klokken 15.00, fortsetter Høgaas.

De håper på en positiv tilbakemelding og mange bud på denne auksjonen.

– Rosendal Maskin AS synes det er fint å kunne bidra med støtte til nødhjelp i Ukraina på vårt vis.

Foto: Privat

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.