Se bilder fra elevforestillingen

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Fredag kveld gikk Indre Østfold Dans og Ballets sin store elevforestilling av stabelen i Festiviteten kino- og kulturhus i Mysen. Både lørdag og søndag er det forestillinger.

Se bilder nederst i saken!

ANNONSE

Lederen av Indre Østfold Dans og Ballett, Selma Kristoffersen, er genuint interessert i at barn og unge skal kunne utfolde seg gjennom dans og utvikle dansen til et høyt nivå i tillegg til å ha det morsomt. Hun er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole og Kunsthøyskolen i Oslo.

– Indre Østfold Dans og Ballett består av ca 150 elever, alt fra nybegynnere til elever som tar utdannelse innen dans. Felles for alle er stor glede og mestringsfølelse over dansen, noe som kommer til syne i forestillingen. Skolen har også 2 kompani som skal delta i forestillingen. Tangen Lyd og Lys AS vil også i år stå for teknikken, og toppe en fantastisk forestilling, sier Trygve Kristoffersen.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.