(Pressefoto)

Obs Slitu er kåret til beste varehus

Denne uken var ansatte fra alle landets Obs-varehus samlet på Kløfta utenfor Oslo. Under den årlige festmiddagen ble det klart at Obs Slitu ble kåret til beste varehus i regionen øst.

Obs Slitu vinner på bakgrunn av en rekke målte kriterier som svært gode omsetningstall, fornøyde kunder og fantastiske ansatte.

Etter to år med digitale møter var det endelig mulig å samle store deler av Obs-kjeden til sosialisering, faglig utvikling, leverandørmesser og utdeling av priser. De to dagene ble avholdt på hotellet Lily, en halvtimes kjøring fra Oslo. Tradisjon tro var samlingens store finale den årlige kåringen av regionsvinnere og årets varehus.

– Det å bli kåret til beste varehus i regionen øst er en stor annerkjennelse for alle oss som jobber på Obs Slitu. Vi hadde naturligvis et håp om å komme helt opp på pallen, men visste at konkurransen var knallhard. Derfor kom dette som en svært hyggelig nyhet, sier varehussjef Eirik Olav Solheim

Solheim trekker frem både ansatte og kunder når han skal forklare hvordan de har blitt beste varehus i hele regionen:

– Våre kunder, som også er våre medeiere, har utvilsomt en stor del av denne æren. Vi har en stor gruppe av lojale kunder som hele tiden utfordrer oss til å levere på vårt aller beste. Denne prisen deler vi gledelig med kundene. I tillegg må jeg få nevne de fantastiske ansatte vi har på Slitu. Måten de står på hver eneste dag gir virkelig resultater, og nettopp det har vi fått et flott bevis på her i kveld!

ANNONSE

Priser og honnør ble overrakt av kjededirektør, Lars Tendal, og Tore Westrum, Leder for kontinuerlig forbedring i Obs.

– Gjengen fra Slitu har virkelig imponert og det under år to av pandemien som bød på en rekke utfordringer for alle som jobbet i fysiske butikker. Likevel har Obs Slitu levert knallgode resultater på alt fra omsetning og resultat, til målinger av kundetilfredshet og medarbeiderundersøkelser. Denne kåringen har de virkelig fortjent, sier kjededirektør Tendal.

(Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Her er programmet for 17. mai i Indre Østfold

Kunstrom Hobøl viser sin vårutstilling