Gjør deg klar for et av landets beste hyllestshow

Pressemelding
2 minutter lesetid

Med over 1500 konsert som Norges svar på Elton John under beltet er det en attraksjon av de sjeldne som kommer til Askim kulturhus førstkommende lørdag.

Med et seksmannsband i ryggen kommer Kjetil Grodås med låter som Saturday Night’s Alright For Fighting, The Bitch Is Back, Sacrifice og Can You Feel The Love Tonight og kan garantere allsang og et fyrverkeri av en konsert.

Det er showet Your Song – a tribute to Elton John som nå skal ut på veien, og showet skal blant annet innom Larvik, Arendal, Lillestrøm, Asker Lørenskog, Fredrikstad og Kristiansand. Med seg har de det beste fra Elton John-universet, akkompagnert av et storskjerm som viser bilder og klipp fra originalens over 50 år lange karriere. Og med Grodås, som har over 20 års erfaring som Elton John, er det et av Norges mest gjennomførte hyllestshow som nå kommer.

ANNONSE

Med 300 millioner solgte plater og over femti topp 40 hits på begge sider av Atlanteren, er Elton John en av verdens største artister. Låtene til Elton John har vært rundt oss så lenge at de nesten har blitt våre egne. Det er da med dobbel bunn at denne forestillingen heter det samme som Eltons første store hit, «Your Song». Dette er blitt dine hits, sentrert rundt dine beste minner, enten de stammer fra 70-, 80,- 90-tallet eller enda senere.

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.