Kira Brenk Nilsen og sønnen Brage, her fotografert sammen med driftssjef i Extra, Andreas Ruud. Bak står ansatte i butikken i Askim. Foto: Nicolai Aas

Kira er Coop-medeier nummer to millioner

Da Kira Brenk Nilsen meldte seg inn i det lokale samvirkelaget ble hun feiret som Coops medeier nummer to millioner i Norge.

– Først tenkte jeg at det bare var tull og tøys, og for godt til å være sant. Men jeg ble forsikret om at det var reelt, og da var det jo en hyggelig overraskelse.

For å markere to millioner medeiere, plukket Coop ut en tilfeldig medeier å gjøre ekstra stas på. Den heldige utvalgte ble Kira Brenk Nilsen, som bor i Askim.

Hun var på handletur på lavprisbutikken Extra Askim da hun ble overrasket med gavekort, blomsterbukett og diplom. Sønnen Brage fikk også en overraskelse.

– Det at vi nå er hele to millioner medeiere er en viktig milepæl for oss. Medeierne er våre beste og mest lojale kunder, og vi er veldig stolte og glade for at så mange ser verdien av å være medeier i Coop gjennom sine lokale samvirkelag, sier konsernsjef Geir Inge Stokke i Coop Norge SA.

(Saken fortsetter under)

Kira Brenk Nilsen og sønnen Brage. Til høyre står driftsjef i Extra, Andreas Ruud. Foto: Nicolai Aas

– Det var på tide

Foreldrene til Kira har lenge har vært medeiere i Coop, og frem til nå har hun og familien fått låne medlemskort av dem for å sikre seg medlemskupp og -fordeler. Etter hvert innså hun at de bidro til å øke kjøpeutbyttet til foreldrene hennes, uten at de selv fikk glede av det.   

ANNONSE

– Mannen min og jeg fant ut at det var på tide at vi ble medeiere, slik at vi også kan få maksimalt ut av fordelene ved å være Coop-medlem, sier Brenk Nilsen.

Medlemskupp og Coop-appen er favoritter

Hun trekker frem medlemskuppene forbeholdt medeierne som en personlig favoritt. 

– Jeg ble medeier fordi det er kjekt å få glede av billigere frukt og grønt, rabattkuponger og alle de andre medlemskuppene, i tillegg til det årlige kjøpeutbyttet, sier Kira Brenk Nilsen. 

Nilsen er en aktiv bruker av Coop-appen, som blir stadig mer populær og i løpet av mars brukte nesten 1,2 millioner medeiere appen.

– Jeg bruker Coop-appen mye, den er enkel og gir god oversikt over tilbud og fordeler. Det neste på planen blir at jeg også skal komme i gang med betaling gjennom Coopay.

(Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Bandet Message til sangkveld i Mysen

Signerte avtale som skal gi utvikling