Bandet Message til sangkveld i Mysen

Pressemelding
1 minutter lesetid

Tirsdag 10. mai blir det igjen sangkveld i Filadelfiakirken i Mysen. Bandet Message er fem stk. sangere/musikere fra Østfold og Høland.

Av: Olav Nygård

På 70 og 80-tallet var de meget aktive og populære i ulike kristne miljøer. Siden 2013 har tre av den gamle besetningen fått med seg nye sangere og musikere. De fremstår nå som et allsidig band med sanger fra 80-tallet og nyere. Sanger med god rytme og harmonier er kjennetegnet. Mest norske og egenproduserte tekster, samt kjente Aage Samuelsen-sanger som alle kan være med å synge på. Bandet Message har tekster med tydelig kristen profil. Denne kvelden vil de også overraske med noen gjestesangere.

ANNONSE

(Innsendt sak)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.