Denne gjengen skal lede an på Momarken

Pressemelding
2 minutter lesetid

Denne kompetente gjengen skal lede an i den positive utviklingen av Momarken travbane de neste årene:

I tillegg ble Knut Arne Ødegaard (Skiptvet), Paal Gulbrandsen (Askim) og Stein Erik Lauvås (Marker) varamedlemmer – og Vidar Asgeir Brenne (Hvaler), Line Solberg (Råde) og Jarle Jørgensen (Marker) utgjør valgkomite.

Ole Bjørn Hoppestad, Øivind Gryteland, Frode Mjølnerød og Erik Unaas gikk ut av styret, men Erik vil nå bidra i sine roller i Indre Østfold regionråd – og Indre Østfold kommunen sin side.

Covid-19-situasjonen har selvsagt preget det siste året, også ved Momarken, men det ble likevel et totalregnskap i balanse på ca 22 millioner kroner.

ANNONSE

Sven Olav Weberg fra Skiptvet, med lang fartstid i travmiljøet, er ansatt som ny daglig leder – og det er store ambisjoner om flere staller og å utvikle arenaen til å bli travbanen i landet med best omdømme. I dag har ca 125 hester fast tilhørighet til Momarken, men det planlegges bygging av flere nye staller. Allerede i dag er flere av verdens beste hester i Indre Østfold, men det skal komme flere.

Momarken Arena henvender seg først og fremst for alle som driver med hest, men banen skal også være en av de viktigste møteplasser i Indre Østfold for konferanser, konserter, motorsport og andre arrangement. Momarken Bobilfestival i juni blir en god test på det.

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.