Åpner ny utstilling i Galleri Festiviteten

Pressemelding
1 minutter lesetid

Lørdag 23. april klokken 14:00 på Galleri Festiviteten åpner utstillingen «Stemmer fra haven», av Hanne Nielsen.

Hanne Nielsen må sies å være en kunstnernes kunstner. Ikke så kjent i offentligheten, men svært anerkjent og respektert blant kolleger og hos andre i kunstfeltet. Hun har hatt en lang og rik utstillingshistorie hvor hun ofte har variert i teknikker, motiv og uttrykk, vanligvis med utgangspunkt i maleriet. Man vet derfor aldri helt hva man kan forvente å møte når hun åpner en ny utstilling.

Denne gangen arbeider hun med et fotobasert maleri, linoleumstrykk og objekter/tekstil satt sammen under tittelen «Stemmer fra haven» Vi møter fragmenter og billedglimt fra en oppvekst. Betraktet på avstand uten nostalgi, og satt sammen uten at det blir en fortelling, men fragmentert som slike minner ofte er.

Hun sier selv:

– Sommerkvelder, stemmene utenifra, fra haven. Er inne av en aller annen grunn. Varmt, vinduene oppe, svak bris og lyden av noen som prater sammen, hører ikke nødvendigvis hva de sier. Fredelig. Fremdeles noe av det fineste jeg vet om.

ANNONSE

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.