Inviterer til audition for Svidd Gummi

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Den 27. oktober er det premiere på musikalen Svidd Gummi i Askim kulturhus. Men først er det audition lørdag 14. mai klokken 12.00 på kulturskolen i Askim.

Dette gjelder for alle skuespillere, sangere og barneskuespillere. De som ønsker å være med oppfordres til å ta med et foto av seg selv i tillegg til å notere ned en sang man ønsker å synge. Alle som vil synge, danse og spille teater er velkommen.

De siste årene har Svidd Gummi vært en stor suksess, den ser tilbake på byens industrihistorie og identitet. Det forteller også om Askims utvikling gjennom tidene. På det meste hadde bedriften 2300 ansatte. Musikalen er spesialskrevet og komponert for Askim og Indre Østfold.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.