En av Europas beste dirigenter kommer til Hærland kirke

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Tirsdag 12. april kommer Bazil Meade til Hærland kirke. Han har fått utmerkelser fra blant annet Dronningen i England for sitt korarbeid.

– Spesielt med tanke på at han etablerte, og fortsatt leder London Community Gospel Choir. Gospel Explosion har bedt ham på en workshop i Hærland kirke tirsdag kveld, og ønsker alle som vil, velkommen! Helt gratis. Det blir også streamet live på Facebook for de som ikke får kommet seg til Hærland kirke, skriver Leif Ingvald Skaug i en pressemelding.

I tillegg til Meade bidrar også Norheimsund og Øystese Ungdomskor til denne festkvelden.

– De avslutter kvelden med en minikonsert, og er nesten 50 sangere med band som er på påsketurnè på Østlandet. Konserten er også gratis for de som ønsker å komme. Om man liker å synge er det garantert et stort høydepunkt i Hærland kirke tirsdag kveld 12. april, fortsetter Skaug.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.