Se bilder fra Robin Hood-forestillingen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Denne uken satte 9. trinn på Marker skole opp forestillingen Robin Hood for 17. gang. Etter hvert har dette blitt en kjær tradisjon som elevene allerede på barneskolen har forventninger til.

Se bilder nederst i saken!

Koronaperioden har naturligvis påvirket også denne gjengen. I fjor laget elevene en film og i år har de måttet utsette forestillingen noen uker, men onsdag og torsdag denne uken ble det endelig kjørt forestillinger i Marker rådhus.

– I løpet av 3 uker skal elever og lærere sammen med regissør Lars Johansson, øve inn skuespill og dans, lage kostymer og kulisser, lage plakat og billetter, og lage et stort lotteri med gevinster gitt av næringslivet i Marker. I tillegg hjelper foreldrene til med pausesalg og lager en flott premierefest, opplyste lærer Kristine Aasgaard på Marker skole i forkant av forestillingene.

ANNONSE

Under premieren onsdag var også ordfører Theodor Bye til stede.

– Terningkast 6 til 9.trinn på Marker skole for forestillingen om Robin Hood! Som vi kosa oss! Det var varme, humor, talent, mestring, samarbeid og glimt i øye! Alt på en gang! Gratulerer med flott premiere, og lykke til med ny forestilling i morra, skrev han på sin Facebook-side samme kveld.

Markedsgruppa med noen av gevinstene. Her ser vi fra venstre kong Richard (Haakon Bruun-Larsen), Grimur Daniel Waren (sjef på gruppa) og ridder Karlsen (Fredrik Karlsen). Foto: Marker skole
Danserne i full gang med å øve. Foto: Marker skole

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.