Fremføring av «Some nights». Foto: Rolf Harald Erichsen

Arrangerte festival for andre gang

Etter en lang tid med diverse restriksjoner kunne musikklinja ved Askim videregående skole igjen invitere til årets Unge Krefter Festival onsdag kveld.

Se bilder nederst i saken!

Ved kantina på skolen ble det holdt tre konserter med variert og ulikt program. Festivalen er et prosjekt som ble satt i gang i fjor av fagleder Rolf Harald Erichsen. I år blir festivalen arrangert for andre gang.

– Dette skjer en gang i året mot våren, hvor linjas egen ungdomsbedrift arrangerer festivalen i samarbeid med resten av linja. Ungdomsbedriften er drevet av tredjeklasse på musikk, og i år er det oss fra Iris Productions som arrangerer med konseptet «Kontakten gjør et comeback!». Konseptet setter fokus på å feire at kontakten etter korona er tilbake med god musikk og andre kulturinnslag som har vært vanskelig å oppleve live under restriksjonene, sier Zofia Losoa, PR-ansvarlig i Iris Production.

ANNONSE

Fornøyde etter forestillingen

I år er de så heldige å få låne turbinhallen på Kykkelsrud. Torsdag 7.april inviterer de til unike toner og scenekunst her. Halvparten av inntektene på festivalen går til Flyktninghjelpens arbeid i Ukraina.

«Festivalsjef», vanligvis fagleder ved musikklinja Rolf Erichsen, PR-sjef Zofia Losoa og Sofia Aissaoui som er produksjonssjef ved elevbedriften Sofia, var veldig fornøyd etter forestillingen. De startet idémyldring rett etter nyttår og startet øving for fullt etter vinterferien. Programmet ble noe endret på grunn av sykdom, men de synes likevel alt har gått veldig bra.

ANNONSE

ANNONSE

Innleder påsken med åpning av pop up-utstilling

Lanserer seniorprogram