Mats Raknerud, Kornelia Sletten Haugen og Ingvald Holmen Minge. Foto: Privat

Inviterer til spektakulær konsert ute i det fri

Lørdag 4. juni klokken 18.00 er det klart for «Prøysen i Lyngen» i Hølandsveien i Trøgstad.

Denne kvelden er det Alf Prøysen`s tekster og melodier som skal formidles i naturens drakt blant tømmerhytter, stabbur, hvitveis og lyng.

– Under selve arrangementet er Kornelia Sletten Haugen sangerinne, og hun er mer enn klar for å invitere til konsert på hjemgården i Trøgstad. Mats Raknerud er også på scenen å finne, på pedalsteel og ellers alt han har fått samlet seg av strengeinstrumenter. Ingvald Holmen Minge fra Båstad er også med bak sitt piano, diverse andre tangentinstrumenter og gleder seg til å debutere med disse blant lyng og knaus, står det å lese på Facebook-arrangementet.

ANNONSE

Videre står det følgende:

– Fra scenekantens perspektiv har man her dannet noe enkelte vil gå så langt å kalle et stjerneteam, og er sikre på at dette blir en opplevelse utenom det vanlige. Ikke bare musikalsk, men en fiffig naturopplevelse man sent vil glemme. I kapittelet «Alle Rettigheter» vil det også være barsalg, og det er her vi finner medarrangør, kveldens innkasterkonferansier og bartender. Ole Halvor Fossum er hans navn, og Båstad er opphavet. Han er mer enn vant med hyggelige tilstelninger i selskapslivet, og ser meget frem i mot å ta vare på gjester i skogens univers med fremragende sambygdinger på scenen.

ANNONSE

ANNONSE

Visst skal våren komme!

Byggeprosessen er i gang