Sangkveld med store variasjoner

Pressemelding
2 minutter lesetid

Tirsdag 29. mars blir det ny sangkveld med flere aktører og store variasjoner for enhver smak. Vi får besøk av sangartisten Anette Løvtangen som er bosatt seg i Ørje, etter at hun i mange år har bodd i USA.

Av: Olav Nygård

Vi får også høre menighetens egne kjente sangere Winnie Gulbrandsen og Leif Wiik. Begge aktørene har sine ulike changere av sanger som vil glede oss denne kvelden.

Anette Løvtangen har med seg mange godbiter fra sin tid i USA som blues, Jazz, Soul, R&B og gospel. I 2005 da Anette reiste til USA for å finne gode musikkskoler fant hun The New School på Manhatten da skolen her hadde egen klasse for blues. Anette ble tatt opp som en av 18 vokalister som kom inn på det prestisjetunge jazz-konservatoriet. Skolen har mange kjente musikere i sin stab og er godt etablert i internasjonale musikkmiljøer. Hun fikk muligheten til å synge med noen av disse ved siden av skolen.

– Anette hadde opptreden i Den Norske Sjømannskirken i New York for det norske kronprinsparet.

2011 flyttet Anette tilbake til Norge etter 6 år i New York, med en Bachelor of fine arts in Jazz and Contemporary Music (hovedfag i Jazz vokal), ved The New School på Manhatten i bagasjen.

ANNONSE

Anette jobber i dag med en kjent svensk produsent, Lindell Production AB. Bak dette selskapet står musiker og produsent Stig Lindell.

Winnie Gulbrandsen og Leif Wiik som mange kjenner til vil fremføre kjente og kjære bedehussanger som mange har et godt forhold til og på flere av sangene vil det bli mulighet til å være med å synge.

I pausen blir det salg av skoleboller og kaffe i Opsahl Café.

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.