ILLUSTRASJONSFOTO: Adrian Sellstrøm

Hektisk natt i Østfold, men ingen hendelser i IØ

Norge har igjen åpnet opp og det merker politiet godt. Natt til søndag måtte de håndtere veldig mange hendelser i Østfold.

Ifølge politiets Twitter er det ikke meldt om en eneste hendelse fra Indre Østfold denne natten. Under kan du se alt som skjedde i Østfold-byene.

HALDEN: Kl 2332. Patruljen innbringer til drukkenskapsarresten en overstadig beruset kvinne i slutten av tenårene. Uønsket på et utested i sentrum. Ikke i stand til å ta vare på seg selv.

FREDRIKSTAD: Kl 2351. To berusede menn i 20 årene bortvist fra sentrum etter klammeri med en ordensvakt på et utested.

FREDRIKSTAD/ STORGATA: 00:14 Politiet påtreffer en mann, 20 årene fra Fredrikstad, som blør fra øret. Sier seg slått i hodet med en flaske. Kjørt til legevakten og deretter avhørt. Vi har opprettet sak. Per nå ukjent gjerningsmann.

FREDRIKSTAD: Kl 0021. Beruset mann i 20 årene bortvist fra en fest i Onsøy, etter å ha slått til andre gjester. Ingen alvorlig skadet. Anmeldelse fra noen av de involverte vil bli vurdert i ettertid.

SARPSBORG: Kl 0030. Beruset mann i 20 årene ble bortvist fra sentrum i forbindelse med en ordensforstyrrelse utenfor et utested.

FREDRIKSTAD: Kl 0032. Beruset mann i 20 årene bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelse.

HALDEN: Kl 0042. Patruljen dempet høy musikk fra en leilighet i sentrum etter klage fra nabo. Beboer fikk pålegg om nattero. Ingen flere meldinger fra stedet.

MOSS: Kl 0050. Beruset mann i 30 årene bortvist fra sentrum da han var til sjenanse for andre med sin oppførsel.

MOSS: Kl 0054. Beruset mann i 20 årene bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelse utenfor et serveringsted.

MOSS: Kl 0054. Beruset mann i 20 årene bortvist fra sentrum etter håndgemeng inne på et utested.

FREDRIKSTAD: Kl 0105. En drosjesjåfør ba om bistand da en kunde ikke ville gjøre opp for seg på Begby. Løste seg da patrulje kom.

FREDRIKSTAD/ STORGATA: 01:07 Mld om mann som utagerer. Slår og sparker etter folk. Mannen som er i 20-årene og fra Halden, er meget beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Innbringes til politiarresten.

ANNONSE

MOSS: Kl 0113. Patruljen kom over et nedkjørt skilt og bildeler i veibanen på Ryggeveien ved nedkjøringen til Årvold/E6. Søkt etter skadet bil, men ikke funnet.

FREDRIKSTAD: Kl 0114. En ordensvakt på et utested i sentrum trengte hjelp med utagerende gjest. Mann i 20 årene innbragt til drukkenskapsarrest da han ikke kunne ta vare på seg selv.

MOSS/ STORGATA: 01:16 Mann i 20 årene fra Moss anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha deltatt i slagsmål. Videre anmeldt for forulemping av politiet etter å ha kommet med skjellsord rettet mot patruljen på stedet.

MOSS: Kl 0130. Beruset mann i 30 årene bortvist fra sentrum grunnet sjenanse/ordensforstyrrelse.

FREDRIKSTAD: Kl 0139. Beruset kvinne i 30 årene utagerte på et utested i sentrum. Åpenbart et ordensproblem og innbragt drukkenskapsarrest. Ingen anmeldelse.

SARPSBORG: Kl 0156. Beruset mann i 20 årene innbragt arrest. Nektet å etterkomme pålegg, nektet å oppgi personalia og hadde generelt en dårlig oppførsel. Sak opprettet.

FREDRIKSTAD: Kl 0210. Beruset mann i 20 årene som tidligere i natt var bortvist fra sentrum ble på nytt påtruffet. Etterkom ikke pålegg om å forlate sentrum. I forbindelse med innbringelse til drukkenskapsarrest, skallet han til en tjenestemann i ansiktet. Ble ikke alvorlig skadet, men fikk en sjekk på legevakten. Fullførte vakten sin. Sak opprettet.

FREDRIKSTAD: Kl 0228. Beruset mann i 20 årene bortvist fra sentrum da han kranglet med ordensvakter på et utested.

MOSS: Kl 0240. Slagsmål inne på et utested i sentrum. 1 person bortvist fra sentrum. Ingen skadet.

SARPSBORG: Kl 0311. Patruljen påtraff en godt beruset mann i 20 årene i sentrum. Var i tillegg kranglete. Bortvist fra sentrum.

FREDRIKSTAD: Kl 0430. En drosjesjåfør på Kråkerøy ba om bistand da en kunde hadde forlatt drosja uten å betale for seg. Patruljen fikk senere kontakt med kunden og denne har nå gjort opp for seg.

(Kilde: Politiet i Øst)

ANNONSE

ANNONSE

Arrangerer klesbyttedag – bytt klær for et bedre miljø

Aksjonister prøver å stanse ulvejakta i Østfold