Den svenske regjeringen har ennå ikke tatt stilling til forslaget. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Krever fortsatt negativ Covid-19-test for innreise til Sverige

(Oppdatert 14.01.2022): Det kom tidligere denne uken fram at svenske helsemyndigheter foreslo at kravet om at nordmenn må vise en negativ koronatest ved innreise til Sverige bør fjernes. Dette var et forslag, ikke vedtak.

Utenlandske statsborgere som reiser inn i Sverige trenger fortsatt en negativ Covid-19-test.

– Det er informasjon blant publikum om at kravet om negativ Covid-19-test for innreise til Sverige fra de nordiske landene er fjernet, men dette stemmer ikke. Fra 28. desember 2021 må utenlandske statsborgere fremvise negativ Covid-19-test for innreise til Sverige fra blant annet de nordiske landene. Dette vedtaket gjelder inntil videre og inntil annet er bestemt, melder svenske Polisen i en pressemelding.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Fredrikstad-artister klare for MGP

Flex med utvidet tilbud i sentrum