Oda Gondrosen. Foto: Julia Marie Naglestad/ NRK

Fredrikstad-artister klare for MGP

Mandag presenterte NRK de 21 artistene som skal delta i årets Melodi Grand Prix. Alle låtene er nå ute der du laster ned musikk.

En av dem som skal delta er Oda Gondrosen fra Gressvik utenfor Fredrikstad.

– Oda Gondrosen er en 25 år gammel artist og låtskriver fra Gressvik utenfor Fredrikstad. Som 16-åring meldte hun seg på Idol, etterfulgt av The Voice i 2015, men hun følte seg for ung og synes det var vanskelig å komme noen vei med musikken etter dette. Oda la derfor musikkdrømmen på hylla i fire år og utdannet seg til sykepleier. Etter å ha jobbet noen år med mennesker i livets siste fase bestemte Oda seg for å satse på artistdrømmen mens hun enda har mulighet. Våren 2020 gav Oda musikkonkurranser en ny sjanse og takket ja til å delta i Idol for andre gang. Etter å ha gitt dommerne gåsehud uke etter uke, kom Oda helt til finalen og endte på en tredjeplass. Nå er det ingen vei tilbake for Oda som satser for fullt på musikken. Å få delta i Melodi Grand Prix har stått høyt på Odas ønskeliste i mange år og er en drøm som går i oppfyllelse. Nå er scenen hennes med låta «Hammer Of Thor», skriver NRK.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Maria Mohn. Foto: Julia Marie Naglestad/ NRK

I tillegg skal også Maria Mohn fra Fredrikstad delta.

– Maria Mohn er en 38 år gammel artist, låtskriver, entertainer og sangpedagog. Hun er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og har fått mye positiv omtale for sin flotte stemme. Hun har sunget i den spellemannsnominerte vokalgruppa PUST, i Det Norske Solistkor og vært frontfigur i en rekke andre sammenhenger. Hun har deltatt i Idol og sunget på blant annet Beat for Beat, Popstokk og fremførte sin egen låt «Håp» i forbindelse med 22. juli-markeringen ved Regjeringskvartalet. I 2020 deltok hun i Melodi Grand Prix med duetten «Fool for love» sammen med Kim Wigaard. Årets bidrag, «Fly», har Maria skrevet til sine tre barn, skriver NRK.

Her kan du se hvem andre som skal delta (ekstern lenke)

ANNONSE

ANNONSE

Så mange ganger rykket brannvesenet ut i fjor

Krever fortsatt negativ Covid-19-test for innreise til Sverige